Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Cadavru exhumat la Cordăreni! FOTO

Moartea unui bărbat în vârstă de 87 de ani, din localitatea Grivița, comuna Cordăreni, este anchetată de oamenii legii, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi dispunând exhumarea cadavrului, la scurt timp după înmormântare.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal din Dorohoi cu ocluzie intestinală, în data de 10 noiembrie, iar o zi mai târziu a decedat.

Rudele au luat trupul neînsuflețit al bărbatului și au făcut rânduielile necesare înmormântării, reclamând însă faptul că bătrânul a fost lăsat să moară în spital, fără a fi operat de urgență.

Oamenii legii au suspiciuni și cu privire la documentele medicale care au fost eliberate după decesul bărbatului, în condițiile în care nu i s-a făcut necropsia în spital după deces.


Funeraliile au avut loc joi, iar când au ajuns procurorii la locuința acestuia, bărbatul era deja îngropat.

Sâmbătă dimineață bătrânul a fost exhumat, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, abuz în serviciu și fals, ancheta vizând deocamdată faptele, și nu o persoană.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
576

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
169

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
444

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...