Ca în filmele: după un accident rutier, și șoferul și victima s-au făcut nevăzuți

Ca în filmele: după un accident rutier, și șoferul și victima s-au făcut nevăzuți

Un bărbat de 71 de ani din comuna Vlăsineşti care se deplasa în calitate de conducător auto pe raza localităţii de domiciliu, a surprins şi accidentat un pieton de 18 care circula pe aceeaşi direcţie.

După producerea accidentului, cei doi au părăsit locul faptei, ulterior victima solicitând intervenţia unui echipaj medical.

Conducătorul auto a fost depistat de poliţişti la domiciliu, iar cu ocazia testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
316

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...