Botoșaniul sub ape. COD PORTOCALIU prelungit până la ora 23.00! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Cetățenii din municipiul Botoșani, dar și din alte localități din județ, continuă să semnaleze situațiile cu care se confruntă din cauza ploilor abundente.

Botoșaniul sub ape. COD PORTOCALIU prelungit până la ora 23.00! FOTO, VIDEO
Numeroase mașini sunt sub ape, copaci rupți de vânt, acoperișuri smulse și purtate zeci de metri printre blocuri. De asemenea, în multe zone din municipiul Botoșani sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică (Grivița, Parcul Tineretului). 
 
Intersecțiile din municipiul Botoșani sunt cele mai afectate, canalizările nu mai fac față, iar blocajele din trafic creează stări de nervozitate în rândul șoferilor. Și de la Roma sunt semnale că multe curți sunt inundate, pompierii fiind chemați în ajutor.
 

Pompierii sunt în continuare solicitați să intervină pentru a scoate apa din curțile oamenilor, acolo unde sunt amenințate și locuințele. De asemenea, pompierii au intervenit pentru degajarea unui acoperiș smuls de vânt și care a căzut peste mai multe autoturisme. 


 

COD PORTOCALIU până la ora 22.00!

Veștile de la meteorologi nu sunt în măsură să îi liniștească pe cetățeni. Administrația Națională de Meteorologie transmite că județul Botoșani se află în continuare sub incidența CODULUI PORTOCALIU până la ora 22.00.
 
Sunt vizate localitățile Dorohoi, Ungureni, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Cristinești, Avrămeni, George Enescu, Manoleasa, Păltiniș, Vlăsinești, Broscăuți, Mileanca, Dângeni, Pomârla, Santa Mare, Unțeni, Știubieni, Darabani, Drăgușeni, Dobârceni, Corlăteni, Mihălășeni, Cordăreni, Viișoara, Hănești, Săveni, Ripiceni, Concești, Mitoc, Dimăcheni, Adășeni. Se vor semnala  averse torentiale ce vor atinge local 35 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice.
 
UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a prelungit din nou CODUL  PORTOCALIU, până la ora 23.00. Se vor semnala averse torentiale ce vor atinge local 35...45 l/mp, grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice în localitățile Ungureni, Albești, Trușești, Ștefănești, Bălușeni, Lunca, Răchiți, Călărași, Avrămeni, Gorbănești, Manoleasa, Hlipiceni, Vlăsinești, Todireni, Sulița, Dângeni, Stăuceni, Santa Mare, Unțeni, Știubieni, Drăgușeni, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Blândești, Hănești, Săveni, Ripiceni, Românești, Mitoc, Adășeni, Răușeni.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
183

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
255

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
588

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...