BOTOȘANI: Inconștiența părinților dăunează grav sănătății copiilor!

BOTOȘANI: Inconștiența părinților dăunează grav sănătății copiilor!

Chinuri groaznice pentru un copil de patru ani, ținut de părinți acasă după ce l-au scăpat pe plita încinsă. Micuțul a suferit marțea trecută arsuri foarte grave, însă la spital a ajuns abia duminică, starea pacientului fiind una extrem de gravă.

Copilul este din localitatea Mândrești și, din spusele părinților, la începutul săptămânii trecute el a fost scăpat pe plită, acesta suferind arsuri la picioare și pe spate. Abia duminică el a fost adus cu o ambulanță la Botoșani. Medicii s-au îngrozit când au văzut în ce stare se află copilul, care prezenta arsuri de gradul III-IV pe aproximativ 15% din suprafața corupului, însă și mai grav era faptul că rănile începuseră deja să se infecteze. Cadrele medicale din Botoșani au solicitat sprijinul medicilor din București, copilul fiind acceptat pentru tratamentul de specialitate în Capitală. 

În zilele care urmează, Direcția pentru Protecția Copilului va demara o anchetă la domiciliul părinților, pentru a se stabili cauzele care au dus la incidentul petrecut în familie, dar și condițiile în care crește copilul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
37

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
169

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
191

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...