Botoșănenii vor avea și în acest an Festivalul Verii

Botoșănenii vor avea și în acest an Festivalul Verii

Municipalitatea va organiza și în acest an Festivalul Verii, pe masa consilierilor locali în ședința din luna iulie fiind un proiect de hotărâre privind acest eveniment.

Propunerea este ca festivaul să fie organizat în zilele de 17,18 și 19 august, iar ca loc de desfășurare să fie Centrul Vechi.

"Va fi o Hotărâre de Consiliu Local luna aceasta în care decidem asupra organizării Festivalului Verii, perioada în  care dorim să îl facem precum și bugetarea activităților necesare unei bune desfășurări. În acest an, ca un element de noutate, vrem să acordăm o antenție deosebită botoșănenilor care sunt plecați în străinătate și să legăm acest eveniment al nostru de Ziua Diasporei, care este pe 15 august. Analizăm opțiunea de a face acest festival pe 17, 18 și 19 august dar în urma discuțiilor cu consilierii putem avea și alte perioade", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Primăria mai are în bugetul local suma de 200.000 de lei pentru organizarea Festivalului Verii și a sarbătorilor de iarnă.

 

 

Spune-ne opinia ta