Botosaneanul care si-a pierdut viata in accidentul din judetul Mures va fi adus acasa. Prietenii sunt in stare de soc: "Pentru mine ai fost ca un frate"

Botosaneanul care si-a pierdut viata in accidentul din judetul Mures va fi adus acasa. Prietenii sunt in stare de soc: "Pentru mine ai fost ca un frate"

   facebook.com

Botosaneanul in varsta de 28 de ani, care a murit luni dimineata, dupa ce saptamana trecuta a fost implicat in tragicul accident rutier din judetul Mures, atunci cand un microbuz al firmei Faby Trans a intrat într-un TIR, va fi adus acasa.

Trupul neinsufletit a lui Adrian Turcoman va fi adus la Botosani marti, fiind asteptat cu inimile impietrite de durere de rude si prieteni.

Adi, asa cum il stiu prietenii, era logodit si urma sa se casatoreasca.


(foto: Facebook.com)

Acesta a petrecut ultimele zile pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş, dar luni dimineaţă, la ora 04.00, a intrat în stop cardio-respirator medicii începând de îndată manevrele de resuscitare, dar din păcate nu i-au mai putut salva viaţa, la ora 06.00 fiind declarat decesul.

Pe pagina sa de Facebook, prietenilor, sfasiati de durere, nu le vine sa creada ca tanarul a decedat.


(captura Facebook.com)

Citeste si: Botoşănean mort în urma cumplitului accident din Mureş!

- Microbuz din Botoşani, implicat într-un cumplit accident în Mureş! O tânără a murit! FOTO
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
27

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
91

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
73

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...