Botoșăneancă spulberată de o mașină în încercarea de a-și salva fiul în vârstă de 10 ani

Botoșăneancă spulberată de o mașină în încercarea de a-și salva fiul în vârstă de 10 ani

   sursă foto: Glasul Nordului

Vineri după - amiază, în timp ce se întorcea de la București, de la emisiunea X Factor, familia Alexandru din comuna Concești, județul Botoșani, a fost implicată într-un grav accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut pe raza localității Berești, județul Bacău. Copilul, în vârstă de 10 ani, a spus părinților că are nevoie să iasă afară. Șoferul a oprit autovehiculul pe partea dreaptă a carosabilului pentru a putea coborî băiatul.

Acesta s-a angajat necorespunzător în traversarea unui drum național, moment sesizat de către mama copilului. Femeia a ieșit din mașină încercând să-și salveze copilul, dar a fost acroșată în plin de un autoturism, marca Skoda, condus de un bărbat de 58 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc, iar fiul acesteia a suferit răni grave la picior, fiind transportat la un spital din Bacău.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că vina producerii accidentului aparține celor două victime care s-au angajat să traverseze neregulamentar pe un drum național.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

(FOTO) Singura unitate de învățământ din municipiu unde continuă activitatea în mediul online. Daniel Botezatu: „Au găsit fraierii din Botoșani”

astăzi, 13:52
122

De luni, 10 mai 2021, toți elevii și preșcolarii din municipiul Botoșani au revenit, în format fizic, în unitățile de învățământ. Însă, acest lucru nu a fost po...

12 mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali

astăzi, 08:23
128

Anual, pe data de 12 mai, în întreaga lume, este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. Această zi a fost lansată în anul 1974, la inițiativa Consiliului Interna...

IȘJ Botoșani: Încep înscrierile la concursul pentru gradațiile de merit

astăzi, 08:02
223

În Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul 3749/28.04.2021 pentru aprobarea Metodologiei și criteriilor privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățămâ...