Botoșăneancă înșelată prin metoda "șmen"!

Tânăra botoșăneancă în vârstă de 19 ani, care lucrează ca barman într-o pizzerie din municipiul Suceava, a fost înșelată cu suma de 400 de lei. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de "înşelăciune". 

Botoșăneancă înșelată prin metoda "șmen"!

Pe data de 20 martie, la ora 15.35, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către o fată de 19 ani, din localitatea Ibănești, județul Botoșani, despre faptul că persoane necunoscute au înșelat-o cu suma de 400 lei în timp ce lucra ca barman la o pizzerie din municipiul Suceava. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că la 20.03.2018, în jurul orei 12.00, la tejgheaua casei de marcat s-au prezentat două persoane necunoscute. Una din acestea, în vârstă de aproximativ 25 de ani, i-a cerut tinerei să-i schimbe o bancnotă de 200 lei. După ce i-a oferit bancnota și a primit echivalentul în bancnote de 50 lei, bărbatul a mai oferit o bancnotă de 200 lei, cerând să fie schimbată și aceasta. După ce i-a fost schimbată și acea sumă de bani, a cerut să-i fie schimbată suma de bani în bancnote de 100 lei și apoi în bancnote de 10 lei. 

La final, autorul i-a spus persoanei vătămate că nu mai dorește să-i fie schimbate bancnotele de 200 lei și le-a cerut înapoi. Persoana vătămată i-a înmânat bancnotele, fără a primi înapoi sumele oferite în bancnote de 100 și 10 lei. 

După plecarea acelor persoane, tânăra a verificat banii din casa de marcat, constatând că lipsește suma de 400 lei, constând în acest fel că a fost înșelată. 

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „înşelăciune”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
56

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
74

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
85

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...