Botoșănean transportat la spital, după ce a fost lovit de o mașină în Satu Mare

Botoșănean transportat la spital, după ce a fost lovit de o mașină în Satu Mare

Un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane a avut loc vineri după-amiază, pe drumul Odoreului, din Satu Mare.

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în jurul orei 18:00, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, o femeie de 54 de ani, din localitatea Medieșu Aurit, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Odoreului din municipiu, ar fi accidentat un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Botoșani, care în calitate de pieton, se afla angajat în traversarea drumului public, după care autoturismul a fost proiectat într-un microbuz care se afla staționat în proximitate.

În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătoarea auto a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: PresaSM.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
1188

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
81

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...

Oțelul Galați - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:30

astăzi, 10:08
205

Oțelul Galați și FC Botoșani se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!Oțelul Gal...