Botoșănean reținut după ce a provocat scandal la locul de muncă al fostei iubite!

Nerespectarea ordinului de protecție l-a trimis în arest pe un bărbat de 41 de ani.

La data de 22 august 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din muncipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta a încălcat ordinul de protecție emis de o instanță de judecată, prin care i se interzicea să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de fosta sa concubină, prin aceea că la data de 17 august a.c. s-a deplasat la localul pubilc în care aceasta lucrează și a provocat scandal.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordonului de protecție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...