Botoșănean reținut după ce a ieșit la geam cu o butelie, amenințând că îi va da foc!

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, negociatorul din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi, pompieri și personal medical.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de incendiere.

Din cercetări, a reieșit faptul că sâmbătă seara, în jurul orei 21:30, bărbatul ar fi luat butelia din bucătăria personală și a ieșit apoi la geamul locuinței, amenințând că îi va da foc.

Gestul bărbatului a fost motivat de faptul că ar fi avut un conflict cu un vecin de scară, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, negociatorul din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi, pompieri și personal medical.

Bărbatul a cooperat cu forțele de ordine, iar în urma discuțiilor a fost preluată sursa de gaz, fiind restabilită ordinea și liniștea publică.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 20 septembrie: Îi cinstim pe Sfinţii Mari Mucenici Eustație şi soţia sa, Teopista cu cei doi fii ai lor: Agapie şi Teopist

astăzi, 07:00

Sfântul Eustație a fost un vestit căpitan de oşti, pe vremea împăratului Traian (98-117). Înainte de a se boteza, numele său era Plachida, iar soţia lui se numea Tatiana. Merg&...

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...