Botoșănean pus pe scandal cu polițiștii, încătușat de două ori, în trafic și apoi la spital

Botoșănean pus pe scandal cu polițiștii, încătușat de două ori, în trafic și apoi la spital

Un echipaj de la Poliția orașului Salcea, care acționa în controlul traficului sâmbătă seară, pe DN 29, Suceava-Botoșani, a observat, în jurul orei 18.00, un autoturism Ford Focus care era condus în mod suspect, șoferul deplasându-se sinuos, dinspre Dumbrăveni spre Botoșani.

Șoferul suspect a oprit la semnalul polițiștilor, însă partea de rutină a acestui caz avea să se oprească aici pentru echipajul de serviciu. Bărbatul de la volan a refuzat să le prezintă polițiștilor vreun document de identitate personal sau al mașinii. Polițiștii i-au transmis șoferului că miroase a alcool și că vor să îl verifice cu etilotestul, însă bărbatul a refuzat orice colaborare, mai mult, devenind tot mai recalcitrant, potrivit Monitorul de Suceava.

Așa cum cer procedurile în astfel de cazuri, întrucât conducătorul auto nu s-a supus solicitărilor lucrătorilor de poliție și a continuat să se manifeste recalcitrant, s-a acționat în forță pentru imobilizarea și încătușarea acestuia. De voie, de nevoie, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Orașului Salcea, unde a fost legitimat și verificat în baza de date. S-a constatat că bărbatul în vârstă de 37 de ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani are permis de conducere valabil.

Dar nici în sediul poliției individul nu a acceptat să sufle în etilotest, astfel că oamenii legii l-au condus la Spitalul Județean Suceava, unde a fost de acord să i se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, botoșăneanul a continuat să fie recalcitrant, deranjând personalul medical, astfel că a fost nevoie să fie din nou încătușat și băgat în mașina poliției.

Totuși, la UPU acestuia i s-au recoltat două probe biologice care îi vor indica în scurt timp alcoolemia în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
443

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
574

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...