Botoşănean implicat într-un grav accident rutier! O persoană a decedat!

Un bărbat din judeţul Botoşani a ajuns cu răni grave la spital, după ce două maşini s-au ciocnit. În accident alte două persoane au fost rănite, iar una a decedat.

 

Botoşănean implicat într-un grav accident rutier! O persoană a decedat!

   Foto: InformatiaTa.ro

Accidentul a avut loc pe DN 17, joi dimineata, la Frasin, judetul Suceava, doua persoane ramanand incarcerate in urma coliziunii a doua masini. De vina a fost un sofer care a vrut sa intoarca masina pe mijlocul drumului dar nu s-a asigurat. Masina lui a fost lovita in plin de o autoutilitara, in urma impactului violent 3 persoane fiind ranite iar alta a decedat.

Conform politistilor, Pitu Vasile de 51 ani, din Cajvana, in timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 17, in afara localitatii Bucsoaia, avand directia de deplasare Gura Humorului catre Frasin, a efectuat manevra de schimbare a directiei de mers prin viraj la stanga, patrunzand cu fata pe spatiul din afara partii carosabile din partea stanga, perpendicular fata de axul drumului, intentionand sa efectueze manevra de intoarcere din trei miscari.

Din cauza neasigurarii corespunzatoare in momentul efectuarii manevrei de intoarcere, nu a observat aproprierea dinspre Frasin a autoutilitarei marca Mitsubishi L200 condusa de catre Ilisanu Cezar de 42 ani din Brosteni, care nu a mai putut evita impactul intrand in coliziune frontala-lateral dreapta spate cu autoturismul de mai sus.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a lui Pitu Vasile, care a fost transportat mai intai la Spitalul Orasenesc Gura Humorului, unde, in urma acordarii ingrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio cerebral si comotie cerebrala, dupa care a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava, a unui tanar de 20 ani din Lapusnicu Mare,judetul Caras Severin, pasager pe bancheta din dreapta fata a autoturismului marca VW Golf, care a fost transportat la spital si a unui barbat de 43 ani din Broscauti, judetul Botosani, pasager pe bancheta stanga spate a aceluiasi autoturism, care a fost transportat mai intai la Spitalul Orasenesc Gura Humorului, unde, in urma acordarii ingrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul traumatism toraco-abdominal si ruptura de ficat, dupa care a fost transportat la Spitalul Judetean.

De asemenea, in urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava urmata de deces a lui Pitu Iacob de 51 ani din Cajvana, pasager pe bancheta dreapta spate a autoturismului marca VW Golf.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sursa: InformatiaTa.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
45

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
143

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...