Botoșănean implicat într-un accident soldat cu rănirea gravă a unui minor de 14 ani!

Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma impactului dintre două mașini. 

Botoșănean implicat într-un accident soldat cu rănirea gravă a unui minor de 14 ani!

Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident grav, un copil de 14 ani fiind grav rănit, alte trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Duminică după-amiază, pe un drum de pe raza comunei sucevene Fântânele, o autoutilitară condusă de un bărbat din comună nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism înmatriculat în Botoșani și condus de un bărbat de 38 de ani. Impactul dintre cele două mașini a fost frontal. Un minor în vârstă de 14 ani, aflat pe bancheta din spate a mașinii din Botoșani, a fost grav rănit, el fiind preluat de ambulanță și transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fractură antebraţ stâng. Alte trei persoane din autoutilitară au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, și le-au fost prelevate mostre de sânge pentru determinarea alcoolemiei. În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...