Botoșănean implicat într-un accident în județul vecin, două tinere au fost rănite!

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Botoșănean implicat într-un accident în județul vecin, două tinere au fost rănite!

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 07:15, un bărbat de 37 de ani din municipiul Botoșani a fost implicat într-un accident rutier în județul Suceava.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Suceava, botoșăneanul, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177A, pe raza localității Ostra a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din comuna Ostra, județul Suceava, care circula din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere.

Cei doi conducători auto au fost testat cu aparatul etilometru, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiind conduși la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 1 și 4 din C.P..

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
10

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
31

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
38

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...