Botoșănean grav rănit într-un accident cu trei mașini implicate!

Patru persoane au fost rănite, șoferul din Botoșani fiind în stare gravă, după ce mașina în care acesta se afla a intrat în spatele unei dube. Bărbatul de 53 de ani este internat într-o unitate medicală din Iași.

Botoșănean grav rănit într-un accident cu trei mașini implicate!

Accidentul rutier a avut loc duminică dimineaţă, pe raza comunei ieșene Bivolari, fiind vorba despre trei maşini implicate. Din primele informații, o maşină a intrat în spatele unei dube, patru persoane fiind rănite.

La faţa locului a fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj de Prim-Ajutor de la SMURD, care au acordat îngrijiri medicale victimelor, transpor­tându-i pe aceştia la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Spi­ridon“.

Potrivit Ziarul de Iași, pasagerul din dreapta faţă din maşina Opel care s-a izbit în spatele dubei a avut nevoie de tratament de specialitate.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, din judeţul Botoşani, deşi purta centură de siguranţă, a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, contuzie la nivelul coloanei cervicale, contuzie la nivelul sternului, contuzie toraco-abdominală şi traumatism la nivelul gambei drepte.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
326

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
108

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
529

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...