Botoșănean dus cu ambulanța la Psihiatrie, după ce i-a terorizat pe locatarii blocului în care locuiește! FOTO

A distrus ușa de la cameră, dar și mai multe bunuri ale locatarilor. De asemenea, a inundat holul blocului după ce a distrus conducta de apă și canal. Polițiștii locali au solicitat Ambulanța, bărbatul fiind transportat la Psihiatrie.

Botoșănean dus cu ambulanța la Psihiatrie, după ce i-a terorizat pe locatarii blocului în care locuiește! FOTO

În ultimele două zile, la sediul Poliţiei Locale Botoşani au fost făcute mai multe sesizări cu privire la comportamentul unui botoșănean în vârstă de 48 ani, care locuiește pe strada Ştefan Luchian, din municipiu. Acesta a reuşit să degradeze camera de cămin în care locuieşte, distrugând bunurile, ușa de la intrare în cameră, ceilalți locatari fiind în imposibilitatea de a se bucura de proprietatea lor.

La sesizările făcute de către asociaţia de locatari nr. 4, s-a intervenit pentru calmarea persoanei şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, dar situaţia a impus intervenția de urgență. Astfel, miercuri, în jurul orei 9.30, s-a acționat la solicitarea telefonică a președintelui asociației, care a sesizat faptul că bărbatul a distrus conducta de apă şi canal, inundând holul comun al blocului, ceea ce împiedică folosința normală a locuințelor de către ceilalți locatari.

Echipajului mobil din cadrul Poliției Locale Botoșani a revenit pentru soluţionarea celor sesizate, constatându-se că aspectele sesizate se confirmă, persoana reclamată punând în pericol bunurile și persoanele care locuiesc în imobil.

"Deoarece bărbatul prezenta semnele unei persoane cu afecțiuni psihice şi avea un comportament violent, polițiștii locali l-au scos din imobil, solicitând sprijinul Serviciului Județean de Ambulanță pentru a fi transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati", au precizat reprezentanții Poliției Locale Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
58

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
214

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
80

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...