Beat și cu permisul suspendat, la plimbare pe drumul european!

Botoșăneanul în vârstă de 23 de ani a fost oprit de către polițiști înainte ca acesta să producă vreo nenorocire în trafic.

Beat și cu permisul suspendat, la plimbare pe drumul european!
Poliţiştii oraşului Flămânzi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control pe drumul european DE 58 un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani.
 
Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
63

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
853

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
399

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...