Beat la volan, a lovit o mașină parcată, apoi și-a văzut de drum!

Proprietarul mașinii care s-a trezit, în prima zi de Crăciun, cu mașina avariată a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l depista pe vinovat. Oamenii legii l-au găsit pe făptaș și nu mică le-a fost mirarea când au procedat la testarea alcoolscopică a șoferului.

Beat la volan, a lovit o mașină parcată, apoi și-a văzut de drum!
În prima zi de Crăciun, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au fost sesizaţi de un tânăr de 23 de ani, din comuna Curteşti, cu privire la faptul că şi-a găsit autoturismul avariat, mașina fiind parcată regulamentar în faţa locuinţei.
 
Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a stabilit faptul că, în acea zi, un bărbat de 28 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Curteşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu vehiculul apartinând persoanei vătămate. 
 
"Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului", precizează inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
37

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
217

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
89

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...