Bătrâna care a luat foc în timp ce gătea a decedat
UPDATE!

Femeia din Dorohoi care a suferit, vineri, arsuri după ce hainele de pe ea au luat foc, în timp ce prepara mâncarea, urma să fie transferată la o clinică din Iași, dar pe drum a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Bătrâna care a luat foc în timp ce gătea a decedat

Inițial, aceasta a ajuns la Spitalul din Dorohoi, dar din cauza rănilor suferite a fost transferată la Spitalul Județean Mavromati.

După evaluarea stării de sănătate,  medicii de la Mavromati au decis ca femeia să fie trimisă la o clinică de specialitate din Iași. 

Ea a fost transportată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă la Aeroportul de la Salcea, de unde va fi preluată de un elicopter SMURD.

Femeia în vârstă de 92 de ani prepara mâncarea iar într-un moment de neatenție hainele de pe ea s-au aprins, dar și mai multe pături din bucătărie. 

UPDATE:

Din păcate, bătrâna nu a putut fi transferată la Iași. În drum spre aeroport aceasta a intrat în stop cardio-respirator, medicii începând manevrele de resuscitare. Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă s-a întors la Botoșani, la Spitalul Mavromati. 

UPDATE 2: În ciuda eforturilor medicilor de a o ţine în viaţă pe bătrânică, aceasta a decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
128

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
136

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...