Bătrân ucis și aruncat în fântână de propria rudă. Autorul suferă de afecțiuni psihice și este recidivist

Bătrân ucis și aruncat în fântână de propria rudă. Autorul suferă de afecțiuni psihice și este recidivist

Un bărbat de 67 de ani, din localitatea Miorcani, comuna Rădăuți-Prut, a fost ucis și aruncat într-o fântână de o rudă a acestuia. Autorul crimei suferă de afecțiuni medicale și este recidivist.

Potrivit unor surse judiciare, victima și agresorul, în vârstă de 37 de ani, locuiau împreună. În noaptea de 13 spre 14 ianuarie a.c., între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Bătrânul a fost lovit de mai multe ori, pierzându-și cunoștința, apoi a fost transportat și aruncat într-o fântână din apropierea imobilului. Corpul neînsuflețit a fost descoperit a doua zi de un localnic, fiind preluat de specialiștii Serviciului de Medicină Legală, care vor stabili cu exactitate cauza morții.

Agresorul este cunoscut în comunitate pentru devieri de comportament și are istoric medical în acest sens. A fost ridicat de polițiști și internat la Psihiatrie, în vederea efectuării unei expertize care va stabili dacă avea sau nu discernământ în timpul comiterii faptelor.

El a mai fost condamnat pentru o tentativă de omor, comisă în urmă cu câțiva ani.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta