Bătaie într-un bar din Flămânzi între patron și un client! FOTO

Bătaie într-un bar din Flămânzi între patron și un client! FOTO

 Patronul barului la UPU  

Doi bărbați au ajuns, sâmbătă seara, la Unitatea de Primire Urgențe după ce s-au bătut într-un bar din orașul Flămânzi. Unul dintre cei implicați în scandal este chiar patronul localului, un cetățean italian, în vârstă de 45 de ani.

Se pare că între acesta și un client, în vârstă de 44 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a izbucnit un conflict, cei doi agresându-se reciproc.

Clientul, care era însoțit de fratele său, a plecat la un moment dat, dar a sunat la 112, un echipaj SMURD transportându-l la spital, bărbatul fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-facial și un traumatism toracic.

La Unitatea de Primire Urgențe a ajuns cu o mașină și cetățeanul italian, acesta fiind diagnosticat de asemenea cu traumatism toracic și traumatism cranico-facial. Bărbatul spune că cel care a generat scandalul a fost clientul și nu ar fi fost pentru prima dată. 

"A inceput sa strice niste lucruri din bar si eu am incercat sa il opresc dar nu a mers. E si mai mare decat mine. De obicei face scandal dar daca nu moare nimeni nu se intampla nimic. Am incercat sa ma apar dupa care am iesit si am chemat politia", a povestit patronul barului. 

Polițiștii urmează a stabili, în urma cercetărilor, în ce împrejurări a avut loc incidentul și cine se face vinovat de producerea acestuia. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
155

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
70

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
242

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...