Bărbatul din Dorohoi bănuit că a furat peste 120.000 de lei din locuinţa unor botoşăneni, a fost reţinut

Bărbatul din Dorohoi bănuit că a furat peste 120.000 de lei din locuinţa unor botoşăneni, a fost reţinut

Bărbatul bănuit că a furat peste 120.000 de lei din locuinţa unor botoşăneni, a fost reţinut. În vârstă de 39 de ani, dorohoianul s-a trezit, miecuri dimineaţă, cu trupele speciale în două locuinţe de ale sale, una din Dorohoi, alta din Broscăuţi.

După ce a fost dus la audieri, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii Poliției Municipiului Botoșani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, au pus în executare ieri 2 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele bărbatului din municipiul Dorohoi, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate în cadrul dosarului penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, a reieșit că, în ziua de 28 iunie a.c., bărbatul  ar fi pătruns, pe o ușă deschisă și neasigurată, într-o locuință din municipiul Botoșani, de unde ar fi sustras 120.400 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la locațiile vizate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă, printre care 77.000 de lei și 4.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
90

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
55

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
56

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...