Bărbatul de 58 de ani, văzut ultima dată pe malul unui iaz de la Satu Nou, nu a fost găsit. Salvatorii continuă căutările mâine (video)

Bărbatul de 58 de ani, văzut ultima dată pe malul unui iaz de la Satu Nou, nu a fost găsit. Salvatorii continuă căutările mâine (video)

Din păcate, bărbatul de 58 de ani, căutat în iazul de la marginea localității Satu Nou, nu a fost găsit. Căutările au fost sistate odată cu lăsarea serii. Acestea vor fi reluate mâine, potrivit Dorinei Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Pompierii au fost solicitați, joi seară, să intervină după ce pe malul apei s-au găsit papucii și telefonul bărbatului.

Căutările pe apă s-au desfășurat, neîntrerupt, aproape 24 de ore. Astăzi, forțele au fost suplimentate cu un echipaj cu barcă de la Detașamentul de Pompieri Botoșani.

„Pe lângă acestea, au intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o barcă, o ambulanță SAJ, dar și polițiști”, precizează Dorina Lupu.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
98

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
332

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
464

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...