Bărbați bătuți cu bâta de un vecin, în toiul nopții. Aceștia au fost transportați la spital

Bărbați bătuți cu bâta de un vecin, în toiul nopții. Aceștia au fost transportați la spital

Doi botoșăneni au avut parte seara trecută de o experiență traumatizantă care, cel puțin în cazul unuia dintre ei, ar fi putut avea consecințe serioase. Un echipaj de jandarmerie a intervenit rapid în urma unui apel 112 și a făcut verificările necesare în vederea stabilirii motivului incidentului și a circumstanțelor în care doi bărbați au fost agresați, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

În timp ce stăteau de vorbă în cartierul Stejari, din municipiul Botoșani, cei doi au observat cum o persoană cunoscută se apropie de ei în întuneric și, fără să scoată un cuvânt, îi lovește cu o bâtă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Primul a primit câteva lovituri peste picioare și mâini, iar cel de-al doilea a fost lovit în cap, agresiunea soldându-se cu sângerare în zona scalpului în cazul său.

„Jandarmii au identificat agresorul, în fapt un vecin de cartier al bărbaților bătuți, zis Libai, în vârstă de 34 de ani și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Din cauza gravității rănilor suferite, bărbații agresați au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru un control medical mai amănunțit și acordarea îngrijirilor de specialitate necesare”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ din Botoșani.

Actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
853

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
8226

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1297

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...