Bărbat transportat la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă flăcările care i-au cuprins mașina

Bărbat transportat la spital cu arsuri, după ce a încercat să stingă flăcările care i-au cuprins mașina

Un bărbat de 63 ani, din comuna Răchiți, a ajuns la spital cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului, marți, după ce a încercat să stingă flăcările care i-au cuprins autoturismul, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în timp ce bărbatul încerca să izoleze acoperișul blocului în care locuiește cu un arzător manual cu butelie.

„În momentul în care a probat cu flacără arzătorul în fața garajului, furtunul a luat foc și a aprins materialele combustibile din partea din față a mașinii, care era parcată în apropiere. A încercat să stingă incendiul cu ajutorul unor sticle cu apă, dar efortul lui a fost zadarnic, motiv pentru care a sunat după ajutor”, a relatat Lupu.

La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul aparținând Detașamentului de Pompieri din Botoșani. În timp ce echipajul medical îi acorda îngrijiri medicale, pompierii au stins incendiul, a adăugat reprezentanta IJSU.

Bărbatul a fost transportat spre Clinica de Mari Arși din a Spitalului Județean „Sf. Spiridon” din Iași.

 

Spune-ne opinia ta