Bărbat scos fără suflare dintr-o mașină cuprinsă de flăcări, în județul vecin! (foto, video)

Mașina cuprinsă de flăcări se afla într-o parcare dintr-o localitate din județul Suceava, iar la fața locului au ajuns pompierii, dar și echipajul SMURD-TIM.

Bărbat scos fără suflare dintr-o mașină cuprinsă de flăcări, în județul vecin! (foto, video)

Pompierii din Suceava au fost solicitați, miercuri după-amiază, să stingă un incendiu produs la un autoturism. Mașina se afla într-o parcare din localitatea Șcheia.

Salvatorii au ajuns la fața locului cu o autospecială de stingere, dar și a fost solicitat și un echipaj SMURD-TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Din interiorul mașinii a fost extras un bărbat, cu arsuri pe toată suprafața corporală, fiind declarat decesul.

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
530

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
98

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
754

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...