Bărbat scos fără suflare dintr-o mașină cuprinsă de flăcări, în județul vecin! (foto, video)

Mașina cuprinsă de flăcări se afla într-o parcare dintr-o localitate din județul Suceava, iar la fața locului au ajuns pompierii, dar și echipajul SMURD-TIM.

Bărbat scos fără suflare dintr-o mașină cuprinsă de flăcări, în județul vecin! (foto, video)

Pompierii din Suceava au fost solicitați, miercuri după-amiază, să stingă un incendiu produs la un autoturism. Mașina se afla într-o parcare din localitatea Șcheia.

Salvatorii au ajuns la fața locului cu o autospecială de stingere, dar și a fost solicitat și un echipaj SMURD-TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Din interiorul mașinii a fost extras un bărbat, cu arsuri pe toată suprafața corporală, fiind declarat decesul.

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
760

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...