Bărbat salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri

Bărbat salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri

Un bărbat de 43 ani, din localitatea Mășcăteni, a fost salvat de pompieri, joi seară, dintr-o fântână adâncă de aproximativ 12 metri, în urma unei intervenții contracronometru, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, alarma a fost dată de familie în jurul orei 20:00. Bărbatul a coborât în fântână pentru a recupera o găleată, însă frânghia cu care era legat s-a rupt și a căzut în gol. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție din Trușești, cu o autospecială de stingere și accesorii specifice, și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„La sosirea forțelor de intervenție, bărbatul era conștient și cooperant. Întrucât spațiul era îngust, pompieri au coborât o scară și așa bărbatul a reușit să ajungă la suprafață. Acesta a fost evaluat din punct de vedere medical de către echipajul SJA, iar cadrele medicale au hotărât că nu trebuie să fie transportat la spital”, a precizat Dorina Lupu.

 

Spune-ne opinia ta