Bărbat rănit după impactul dintre două autoturisme! Unul dintre şoferi era beat! FOTO
ACCIDENT!

Un impact între două autoturisme ce s-a produs, joi, pe o stradă din municipiul Botoşani l-a trimis pe un şofer pe patul de spital, iar celălalt s-a ales cu dosar penal, fiind într-o avansată stare de ebrietate.

Bărbat rănit după impactul dintre două autoturisme! Unul dintre şoferi era beat! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Accidentul a avut loc pe strada Dragoş Vodă, din municipiul Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, aflat la volanul unui Nissan, a vrut să iasă dintr-o curte dar în momentul în care a pătruns pe partea carosabilă a fost lovit în partea laterală de un Opel Astra, condus de un şofer de 38 de ani.

În urma impactului, şoferul de pe Nissan a acuzat dureri, la faţa locului fiind solicitată o ambulanţă. Bărbatul a fost preluat de cadrele medicale şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. În urma investigaţiilor, acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranian, hematom epicranian stâng şi contuzie la coloana cervicală.

Şoferul de pe Opel a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit poliţiştilor, pe numele şoferului de 38 de ani a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.









 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
361

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
387

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
237

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...