Bărbat înjunghiat de un botoșănean în centrul Sucevei, după ce a încercat să aplaneze un scandal într-un restaurant

Bărbat înjunghiat de un botoșănean în centrul Sucevei, după ce a încercat să aplaneze un scandal într-un restaurant

Supărat că administratorul unui restaurant din Suceava a refuzat să îl angajeze, un tânăr din Botoșani s-a răzbunat pe un căjvănean care l-a scos afară ca să se calmeze. Fapta sa a fost „răsplătită” cu multiple lovituri de cuțit.

Nenorocirea s-a produs marți, în jurul orei 13.30, în parcarea unui hotel din zona centrală a municipiului Suceava. Un bărbat de 36 de ani din orașul Cajvana a fost înjunghiat de mai multe ori de un tânăr de 23 de ani, din Botoșani.

Un martor a spus că tânărul ar fi intrat în restaurant și le-ar fi amenințat pe angajate ca să-i dea banii din casa de marcat. Victima ar fi intervenit ca să le apere pe salariate, scrie Adevărul.

Anchetatorii nu confirmă că agresorul a vrut să fure banii din restaurant. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că tânărul de 23 de ani ar fi vrut să se angajeze în bucătăria restaurantului, în primăvara acestui an, însă administratorul nu a fost de acord.

După mai bine de jumătate de an, tânărul și-a amintit cele întâmplate și a decis să se răzbune. A revenit în restaurant și a început să facă scandal. Bărbatul de 38 de ani se afla în sală și a intervenit pentru a-l calma. La un moment dat l-a scos afară din restaurant. În timp ce se aflau în fața hotelului, botoșăneanul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe căjvănean de mai mai multe ori. Victima a fost transportată la spital în șoc hemoragic.

„S-a constatat faptul că un bărbat de 23 ani din mun. Botoșani, care anterior, în perioada aprilie-mai 2022 se adresase restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice fiind refuzat, s-a prezentat astăzi, 29.11.2022, ora 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților. Un client de 38 ani din orașul Cajvana, aflat la o masă a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic scoțând un cuțit și aplicand mai multe lovituri clientului de 38 ani.

Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere fiind transportat la unitate medicală, constatându-se preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei. Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri”, a declarat Epureanu.

Anchetatorii au găsi la fața locului și cuțitul cu care a fost produsă agresiunea. Ei au întocmit un dosar penal, cauza fiind preluată de către SIC IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
11

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
151

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
63

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...