Bărbat înjunghiat de soție în fața celor patru copii. Femeia e reținută

Bărbat înjunghiat de soție în fața celor patru copii. Femeia e reținută

Un bărbat din localitatea Poiana, din orașul Flămânzi, a decedat pe patul de spital, după ce a fost înjunghiat de către soție, în weekend. Cei patru copii ai acestora au fost martori la scena sângeroasă, unul dintre ei cerând ajutorul unei rude, care a alertat apoi forțele de intervenție.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, la domiciliul familiei. Între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan, iar la un moment dat femeia, în vârstă de 41 de ani, l-a lovit pe bărbat cu cuțit, penetrându-l în zona pieptului, au stabilit anchetatorii.

După ce unul dintre copii a anunțat rudele și a fost solicitat ajutor prin 112, bărbatul a fost transportat și internat în Spitalul Județean de Urgență, însă leziunile au fost incompatibile cu viața, el stingându-se la scurtă vreme.

Agresoarea a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Ea va fi cercetată pentru comiterea infracțiunii de omor, ancheta fiind instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta