Bărbat din Dorohoi, rănit într-un carambol cu patru mașini

Bărbat din Dorohoi, rănit într-un carambol cu patru mașini

Un bărbat de 45 de ani, din Dorohoi, a fost rănit, luni, pe DN 2, în afara localității sucevene Grănicești, într-un carambol cu patru mașini produs de o șoferiță de 21 de ani.

Maria C., de 21 de ani, din comuna Grănicești, a condus autoturismul Opel Astra pe DN 2, în afara localității Grănicești, înspre comuna Bălcăuți, iar la un moment dat s-a angajat în depășirea un Opel Zafira. Din sens opus se apropiau un VW Passat și un VW Tiguan, condus de un botoșănean. Șoferița nu a reușit să termine manevra de depășire, dar a intenționat să reintre pe banda sa, împrejurări în care a acroșat autoturismul depășit, al cărui conducător a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, scrie NordEstNews.

Conducătorul autoturismului Passat a frânat brusc și a tras dreapta de volan pentru a evita impactul și în aceste condiții autoturismul Opel a lovit frontal autoturismul VW Tiguan.

Toate cele patru mașini implicate au fost avariate. Șoferița de 21 de ani și Dumitru P., din Dorohoi, în vârstă de 45 de ani, au fost răniți și transportați la spital. Niciunul dintre șoferi nu era băut.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
22

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
157

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
67

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...