Bărbat din Botoșani rănit într-un carambol rutier

Bărbat din Botoșani rănit într-un carambol rutier

Un bărbat de 45 de ani, din Viișoara, a fost rănit într-un accident în care au fost implicate trei mașini, miercuri după-amiază, pe DN 17, în localitatea suceveană Păltinoasa.

Conform echipajului de poliție direcționat la fața locului, un șofer de 19 ani, din comuna Stulpicani, conducea un  VW Bora pe D.N. 17, în localitatea Păltinoasa, având direcţia de deplasare Suceava spre Gura Humorului. Pe fondul neadaptării vitezei și a nerespectării distanţei minime în mers faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, a intrat în coliziune cu un VW Golf, condus regulamentar de către un tânăr de 19 ani, din Frasin. Apoi, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a lovit frontal autoturismul condus de către botoșănean.

Bărbatul de 45 de ani a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, cu traumatism ușor coloană cervicală.

Niciunul dintre cei trei șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
50

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
103

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...