Bărbat aruncat din căruță după impactul cu o mașină!
ACCIDENT!

O manevră făcută de un căruțaș pe un drum din județul Botoșani a dus la producerea unui accident, în urma căruia bărbatul a fost rănit.

Bărbat aruncat din căruță după impactul cu o mașină!

Accidentul a avut loc pe DN 29A. Un bărbat în vârstă de 56 de ani se deplasa la volanul unui autoturism dinspre Dragalina, comuna Cristinești, către Darabani.

Când a ajuns la intersecția cu un drum lateral, un căruțaș în vârstă de 87 de ani, care a ieșit în drumul principal, vrând să facă dreapta, spre Dragalina, a pătruns prea mult pe contrasens. Pentru a-l evita șoferul a tras stânga de volan dar a acroșat atelajul hipo în partea laterală.

În urma impactului, căruțașul s-a dezechilibrat și a căzut. La fața locului a ajuns, în urma unui apel la 112, un echipaj SMURD, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri. 

Polițiștii au făcut cercetări la locul accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Căruțașului îi vor fi prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
70

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
92

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
25

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...