Bărbat ajuns în stare gravă la spital, după ce locuința i-a luat foc de la vaporii de diluant

Bărbat ajuns în stare gravă la spital, după ce locuința i-a luat foc de la vaporii de diluant

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Rediu, comuna Răuseni, a ajuns la spital cu arsuri pe mâini și în zona feței, în urma unui incendiu produs în propria locuință.

Potrivit salvatorilor botoșăneni, evenimentul a avut loc sâmbătă după-amiază, când bărbatul și-a vopsit ușile din casă, însă nu a aerisit și locuința. În momentul în care și-a aprins o țigară au luat foc și vaporii de diluant, dar și bunurile din încăpere.

„Până la sosirea pompierilor, acesta a reușit să stingă incendiul. Bărbatul a fost transportat la spital cu ambulanța SMURD, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
259

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
692

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
633

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...