Avion SMURD chemat pentru un copil, în stare gravă, care a căzut în oala cu apă fiartă! FOTO

Avion SMURD chemat pentru un copil, în stare gravă, care a căzut în oala cu apă fiartă! FOTO

O fetita de un an si sapte luni, din localitatea Hudesti, se afla in stare grava dupa ce s-a oparit cu apa fiarta, dupa ce a cazut de pe soba.

Copila se afla in grija mamei, in varsta de 21 de ani, si impreuna cu fratiorul de 8 luni. A fost asezata pe soba, in timp ce mama a pus pe foc o oala cu apa, pentru a le face baie celor mici. Atunci cand apa fierbea, femeia a iesit pentru cateva secunde din casa, moment in care copila a cazut peste apa clocotita.

"Mama s-a dus putin pana afara dupa haine si copila a cazut de pe soba peste oala cu apa. Saraca nu e vinovata. Mai are un baiat de 8 luni, iar tatal este plecat in Anglia la munca", ne-a spus bunica fetitei.



Mama copilei a cerut imediat ajutorul vecinilor, care au sunat la 112, la fata locului ajungand un echipaj de ambulanta de la Darabani, aceasta fiind transportata la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, unde fetita a fost diagnosticata cu arsuri de gradele II si III pe membru superior, brat, maini bilaterale, torace posterior si coapsa dreapta.

Avand in vedere ca a suferit arsuri pe 30 % din suprafata corporala, medicii botosaneni au solicitat interventia avionului SMURD de la Bucuresti. Acesta a aterizat pe Aeroportul International "Stefan cel Mare" din Suceava, de unde a preluat-o pe micuta.

Fetita va fi transportata la Spitalul de Chirurgie Plastica din Bucuresti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
450

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
465

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
268

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...