Autoturism răsturnat pe cupolă în apropiere de Ibănești. Șoferul ar fi fugit

Autoturism răsturnat pe cupolă în apropiere de Ibănești. Șoferul ar fi fugit

Un accident rutier a avut loc, în această seară, între Dumbrăvița și Ibănești, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.

Alarma a fost dată de puțin după ora 19:00, iar la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SJA. 

Aceștia au găsit un autoturism, care era în afara părții carosabile, răsturnat pe cupolă, iar în interiorul mașinii nu era nimeni.

„Pompierii au înlăturat pericolul de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul ISU.

Polițiștii au preluat cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Ulterior, oamenii legii au găsit pe câmp două persoane care au fost în autoturism.

Aceștia au refuzat transportul la spital, iar pentru că șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest a ajuns totuși la spital.

„Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
152

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
405

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
740

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...