Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de polițiștii de frontieră la Rădăuţi Prut!

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism marca VW Passat, radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania.

Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de polițiștii de frontieră la Rădăuţi Prut!

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Serghei T., cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca VW Passat, înmatriculat în Lituania.

"Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Lituania, din data de 04.02.2018", a precizat subcomisar de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a autoturismului de către autorităţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
18

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
107

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
25

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...