Autospecială cu deținuți, implicată într-un accident rutier! FOTO

Un accident în care a fost implicată o autospecială care transporta deținuți s-a produs, marți dimineață, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, la intersecția de la Rompetrol. 

Autospecială cu deținuți, implicată într-un accident rutier! FOTO

În accidentul rutier a fost implicată o autospecială aparținând Penitenciarului Botoșani, care transporta deținuți către instanță, martorii precizând că mașina avea semnale acustice și luminoase. 

Autospeciala circula pe strada Petru Rareș, iar la intersecția cu Calea Națională s-a izbit într-un autoturism VW Passat care venea dinspre Iași. Potrivit primelor cercetări, se pare că autospeciala avea prioritate și a intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului, în timp ce autoturismul Passat ar fi forțat culoarea galbenă. Cu toate acestea, chiar dacă autoturismul ar fi prins câteva secunde din culoarea verde, duba cu deținuți era deja în intersecție, cu semnalele acustice și luminoase pornite.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de Poliție, precum și un echipaj al SMURD, care a acordat primele îngrijiri persoanei rănite întrucât, în urma impactului, un deținut din autospeciala Penitenciarului a avut nevoie de îngrijiri. În VW Passat se aflau trei persoane - conducătorul auto, soția și o fetiță de aproximativ patru ani. Autoturismul a fost avariat în partea din față, însă persoanele aflate în mașină au scăpat nevătămate.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj de jandarmi pentru a asigura securitatea pe timpul cât deținuții au fost transferați în altă autospecială. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
47

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
48

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
304

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...