Audi urmărit de polițiștii de frontieră, după ce șoferul nu a vrut să oprească! Vezi de ce fugea! FOTO

Șoferul unui Audi a fost urmărit în trafic de polițiștii de frontieră din județul Botoșani,după ce nu a vrut să oprească la semnalele acestora.

Audi urmărit de polițiștii de frontieră, după ce șoferul nu a vrut să oprească! Vezi de ce fugea! FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au descoperit ascunse în autoturismul unui cetăţean român, 2.000 ţigarete de contrabandă în valoare totală de 928 lei.    

În data de 06 martie a.c., în jurul orei 19.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în municipiul Dorohoi, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism Audi A 4, înmatriculat în România, condus de o persoană de sex masculin.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale echipajului, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind oprit imediat, în aceeaşi localitate.

Bărbatul aflat la volan, cetăţeanul român Ovidiu H., în vârstă de 38 de ani, a declarat că nu a oprit la semnalul poliţiştilor deoarece cunoştea că deţine în autoturism bunuri provenite din activităţi de contrabandă.

"Autoturismul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma controlului au fost descoperite în interior 2.000 ţigarete diferite mărci, în valoare de 928 lei. Persoana a declarat că a achiziţionat bunurile de la persoane necunoscute din localitatea Siret, judeţul Suceava, contra sumei de 600 lei. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  contrabandă", se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iași. 




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
370

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
227

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...