Au rămas fără portofel după ce au fost acostate de o femeie din Botoșani, într-un centru comercial din Suceava!

Metoda este simplă: o femeie distrage atenția, în timp ce cealaltă operează! S-a întâmplat într-un centru comercial din Suceava.

Au rămas fără portofel după ce au fost acostate de o femeie din Botoșani, într-un centru comercial din Suceava!

În cursul zilei de miercuri, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din orașul Vicovu de Sus, și de către o tânără de 18 ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se aflau într-un centru comercial din Suceava, au fost victimele unor infracțiuni de furt.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 13.09.2017, în jurul orei 13.30, cele două femei s-au deplasat  la un centru comercial pentru cumpărături, ocazie cu care au fost abordate de o femeie necunoscută care le-a distras atenția. O altă femeie necunoscută a sustras din geanta victimei de 32 de ani portofelul cu bani și documente, iar tinerei de 18 ani i-a deschis fermoarul genții, fără să sustragă bunuri.

"În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autoarele au fost identificate ca fiind o tânără de 26 de ani din județul Botoșani și una de 28 de ani din municipiul București, care a recunoscut comiterea furtului. De asemenea, în urma activităţilor investigative s-a constata faptul că acestea au mai sustras bani, prin acelaşi mod de operare şi din portofelul unie alte femei aflată în incinta unui centru comercial", precizeaza IPJ Suceava.
    
Astfel, la controlul corporal asupra celor două, au fost identificate sumele de bani care au fost restituite părţilor vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” și „tentativă de furt”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
443

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...