Amendă de 3000 de lei și lemnul confiscat!

Polițiștii botoșăneni au constatat că datele înscrise în avizul de însoţire nu corespund din punct de vedere cantitativ cu materialul lemnos transportat în fapt. 

Amendă de 3000 de lei și lemnul confiscat!

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Truşeşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN29 D, în localitatea Truşeşti, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat de 41, din judeţul Suceava, care transporta materialul lemnos. 

Cu ocazia controlului s-a constatat faptul că datele înscrise în avizul de însoţire nu corespund din punct de vedere cantitativ cu  materialul lemnos transportat în fapt. 

Bărbatul a fost sancţionat conform Legii 171/2010 cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost lăsat în custodie la Cantonul Silvic Guranda, din  localitatea Durneşti. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
56

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
41

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
292

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...