Adolescentă dispărută dintr-un centru DGASPC

Adolescentă dispărută dintr-un centru DGASPC

Anamaria-Florentina Crihan a părăsit, duminică, în jurul orei 18:00, Complexul de Apartamente în care locuia, din municipiul Dorohoi, și nu a mai revenit până în prezent.

Adolescenta de 17 ani este domiciliată în satul Racovăț, din comuna Pomârla, și locuia într-un centru DGASPC, de unde a plecat cu voia personalului care o supraveghea.

Minora are aproximativ 1,72 metri înălțime, 60 de kilograme, ochi căprui și păr brunet. Când a părăsit centrul era îmbrăcată cu un hanorac bleumarin, tricou alb, blugi de culoare neagră și adidași albi.

„Dacă ați văzut această persoană sau cunoașteți date despre ea, anunțați de urgență cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați numărul gratuit 112”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
584

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
979

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
621

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...