Adolescent- pericol public: Surprins de poliţişti băut şi la volan!

Adolescent- pericol public: Surprins de poliţişti băut şi la volan!

Un adolescent de 16 ani i-a îngrozit pe poliţişti cu inconştienţa de care a dat dovadă, urcând la volan fără a avea permis de conducere, dar şi băut.

Duminică, poliţiştii din oraşul Flămânzi au depistat un minor de 16 ani din comuna Coşula, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Copălău.

Verificările efectuate de poliţişti au evidenţiat un fapt evident: minorul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, la testarea alcoolscopică, valoarea indicată a fost de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză poliţiştii au dispus sanţionarea contravenţională a minorului pentru conducere sub influenţa alcoolului şi au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
11

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
53

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
251

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...