Administratorul Spitalului din Dorohoi, găsit fără suflare în birou, după căutări cu Poliția

Administratorul Spitalului din Dorohoi, găsit fără suflare în birou, după căutări cu Poliția

Administratorul Spitalului Municipal din Dorohoi a fost găsit fără suflare, în propriul birou, în noaptea de miercuri spre joi, confirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), agentul principal Delia Nenișcu. Oamenii legii au demarat o anchetă cu privire la acest caz, așteptând rezultatele necropsiei.

Fiul bărbatului a anunțat organele competente cu privire la imposibilitatea de a lua legătura cu tatăl său, care nu se întorsese la domiciliu, în seara precedentă. Angajații Poliției Municipiului Dorohoi au verificat zona de proximitate a spitalului, unde au observat maşina acestuia parcată şi lumina aprinsă în birou, deşi era trecut de miezul nopţii.

Acesta a fost găsit întins pe un pat din cameră, fără funcții vitale. Au fost anunţate cadrele medicale de gardă, însă nu s-a mai putut face nimic, decesul survenind cu câteva ore înainte.

Corpul a fost preluat în vederea efecturării unei autopsii, de către specialiștii Serviciului de Medicină Legală.

„A fost deschisă o anchetă în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. A fost dispusă și efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a afirmat Delia Nenișcu, reprezentanta IPJ Botoșani.

Administratorul unității sanitare avea 52 de ani.

 

Spune-ne opinia ta