Acțiuni de control ale forțelor de intervenție în proximitatea benzinăriilor

Acțiuni de control ale forțelor de intervenție în proximitatea benzinăriilor

Având în vedere cozile de autoturisme formate în apropierea benzinăriilor din municipiul Botoșani, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) a demarat o serie de acțiuni pentru prevenirea unor evenimente care ar putea pune în pericol siguranța cetățenilor, a declarat reprezentanta instituției, locotenentul Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, inspectorii de prevenire verifică respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, iar personalul care se ocupă cu supravegherea modului de distribuire a carburanților este informat cu privire la interdicția de a permite clienților folosirea unor recipiente pentru alimentarea cu carburant.

Zeci de șoferi din municipiul Botoșani au luat cu asalt benzinăriile din oraș, miercuri seară, după ce unele televiziuni și site-uri media au anunțat că prețul unui litru de carburant ar urma să crească la 10 lei, dar și o posibilă penurie a stocurilor.

La benzinăria Socar de pe Bulevardul Eminescu, rândul de autoturisme se întindea până în parcarea Kaufland, coada pentru alimentare din OMV Sucevei a ajuns până în intersecția cu strada Primăverii, iar în zona Incubatorului de Afaceri s-au creat ambuteiaje. Unele artere din oraș au fost paralizate.

 

Spune-ne opinia ta