Accidentul de muncă de la Electrocontact, în atenția ITM Botoșani!

Accidentul de muncă de la Electrocontact, în atenția ITM Botoșani!
Accidentul de muncă de marți, petrecut la S.C. Grupul Industrial Electrocontact S.A. Botoşani, s-a soldat cu incapacitatea temporară de muncă a electricianului în vârstă de 69 de ani, angajatul fiind transportat la o unitate medicală din Iași.
 
Conform ITM Botoșani, în  timp ce angajatul efectua operaţiuni de reparaţii la un panou electric din incinta societăţii, s-a produs un scurtcircuirt, la panoul respectiv, provocăndu-i angajatului leziuni la nivelul membrelor superioare şi al feţei. De asemenea, în urma incidentului, în interiorul panoului electric a izbucnit un incendiu, acesta fiind stins de către lucrătorii din cadrul ISU Botoşani.
 
Accidentatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate. În cursul serii a fost transferat la Iaşi.

Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, va  fi  cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani. 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
122

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
350

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
498

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...