Accident soldat cu trei victime, petrecut în Dângeni

Accident soldat cu trei victime, petrecut în Dângeni

Un grav accident rutier s-a petrecut, în zorii zilei de luni, în localitatea Dângeni, din județul Botoșani. Trei persoane au fost rănite și transportate spre spital, după ce autoutilitara în care se aflau a ajuns într-un câmp, rostogolindu-se de mai multe ori.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 6:20. În autovehicul se aflau șase pasageri, dintre care trei au avut nevoie de prim ajutor medical, toate persoanele fiind conștiente, potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

La fața locului au fost direcționate un echipaj de pompieri din Trușești, cu o autospecială cu apă și spumă, dar și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Trei persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului de la Serviciul Județean de Ambulanță. Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE:

Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, conducătorul auto, în vârstă de 19 ani, pierduse controlul asupra direcției de mers într-o curbă ușoară la dreapta.

 

Spune-ne opinia ta