Accident soldat cu avarii, produs de un șofer beat

Accident soldat cu avarii, produs de un șofer beat

Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe drumul comunal D.C. 61, în comuna Mihai Eminescu, s-a produs un accident rutier soldat cu avarii, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului a identificat conducătorul auto care a produs evenimentul. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Mihai Eminescu.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
513

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1454

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...