Accident provocat de un tânăr de 18 ani, băut! Trei persoane rănite după ce maşina a intrat în gardul unei primării!

A chefuit alături de mai mulţi prieteni de Sfântul Andrei şi fără a ţine cont că a consumat băuturi alcoolice un tânăr de 18 ani a urcat la volan. În maşina cu el a luat alţi doi amici, dar drumul lor s-a oprit în gardul Primăriei din oraşul Ştefăneşti, trei persoane fiind rănite.

Accident provocat de un tânăr de 18 ani, băut! Trei persoane rănite după ce maşina a intrat în gardul unei primării!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, puţin după ora 01.00. Autoturismul, un VW, la volanul căruia se afla tânărul de 18 ani, se deplasa pe o stradă din oraş iar la un moment dat, pe fondul vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a rupt un indicator rutier şi s-a oprit cu maşina în gardul primăriei din localitate.

Doi pasageri din maşină, în vârstă de 17 şi 21 de ani, şi şoferul, au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, la faţa locului ajungând echipaje de ambulanţă şi poliţie.

Tânărul şofer a fost testat cu aparatul etilotest valoarea indicată fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
482

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
123

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
124

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...